URSÄKTA ATT JAG STÖR

Känner ni inte ibland att när ni ringer till diverse myndigheter eller företag att det låter som ni stör de ?Det låter ibland  som  ni  är de besvärligaste kunderna de har haft. 
 När man ringer till FK och efterlyser sina föräldrapenning och har redan suttit i telefonkö i 30 minuter får man svar att all info finns i deras hemsida. Men jag ringer väl för att jag vill ha hjälp, att saker har inte fungerat eller att jag inte har fått svar på mina frågor på deras hemsida. Folk ringer väl inte i onödan ? Eller gör de det ? Och vad ska de göra som inte har någon dator ?
 Jag tror det bästa jag har hört var när vi skulle byta elmätare och vi ringde upp eon för saker inte fungerade. Efter väntande i diverse köer (för ingen visste vems fel det var) fick vi svar att vi skulle ringa tillbaka nästa dag. När vi då sa att kanske de kunde ringa om de vet något Då fick vi svar att de kan inte ringa. Varför då undrade vi så klart. Vi fick då svar att de inte hade råd med det. E.ON, en storföretag har inte råd o ringa upp kunderna ?
 Mannen har suttit i telefon hela morgonen i dag för bilverksdag har efter 2,5 veckor inte tittat på bilen för de har ingen folk som jobbar. Varje gång man ringer låter det som vi stör. Samtidigt tickar vår räkning hos lånebils företaget. Men vem bryr om det ?
  Andra halvan om morgonen har mannen suttit i en annan kö och försökt o få veta hur det går med hans andra körkort. Han sulle förlänga sitt körkort för högre behörighet. Men efter 4 månader hade de fortfarande inte ens tittat på papprerna för de hinner inte.
 Inte ens tal om ELGIGANTEN som tappar kundernar varor kors o tvärs.
 I bland blir man bara så trött och så klart undrar man om såna företag inte har något som helst ansvar framför sina kunder ?
 Vad är det värsta du har varit med om ?
Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ja känner absolut till sånna typer!

Erika

Vilken fin blogg du har :)

Föräldrabloggar.se

Hej och grattis, du ligger på vår topp 20-lista!