MED ENA BENET I GRAVEN OCH ANDRA I HIMLEN

I dag har vi rest långt. Hela 2 mil.
 Vi har varit på loppis och en snabbis på MC. Lite har blivit inhandlat och mannen har fått sin dos av derrorn.
 Vi har haft så otroligt roligt. Mina busiga barn. Allt de säger och gör. Jag undrar ju ofta om de inte har diverse sjukdomar som har påverkat deras hjärn aktividet.
 Jag är ju en sån kyckling mamma som tror att så snart barnen hostar har de blivit trabbade av svininfluensan.
 Det gör ju inte saken bättre när mannen retar och frågar om han ska ringa efter STACKARS AMBULANS och kanske även HELIKOPTER.
   Hittils ingen SVININFLUENSA här. Men man blir ju orolig och det gör inte saken bättre at alla pratar om det och tidningar skriver om det hela tiden. Tror nästan att tidningar och TV gör saken värre än det är.
 Media har en stor makt över oss människor
Men mina barn har en större makt över mig.
 Jag undrar ibland  hur jag har överlever vissa  dager. Dagar när de små ramlar och slår sig. Dagar de gråter i timmar och inget man gör tröstar de. Dagar det lyser bus i deras ögon och de hittar på så mycket fanstyg så man tror att jävulen själv är pappa till de.
 Men i andra dagar är de så underbara som små änglar. Man får tusen kramar och pussar. Man kan plocka bär med de och leka en massa undrar småbarnslivet med ena benet i graven och andra i himlen.


















Jennifer

Fin blogg!

Jennifer

Fin blogg!

JOANNA

kul att du vill vara med i veckans blogg by Joanna!



de tio utvalda bloggarna visas imorgon runt klockan12.00!



sovgott! PUSS JOANNA

Emma

nej, de har varit mycket snack om svininuflensan nu, coh den vill man ju inte bli smittad av=( Hoppas det skitet försvinner snart..

Oh som jag har längtat efter blåbär, är det denna månaden som de är mogna för att plockas? jag har ingen koll, eller är de bara här ni skåne som de inte finns någon blåbär ännu? :)

mysiga bilder du hade på dina barn, ni såg ut att ha de mysigt, och den lilla blir ju stor:) tiden går=)