21:a JUNI SÖNDAG

God morgon !!
Solen skiner och det är så himla varmt, men nu ska vi inte klaga för det har ju låvats regn i dag. Och regn vill vi ju inte ha. Så sitt inte här inne nu. Ut med er !!! Men måste ni sitta inne då läser ni ju min blogg. Eller hur ??
 Snart ska vi åka och lämna in min kamera i Marieberg och sen ska vi till auktion. Får se om jag hittar fina fynd. Man vet ju aldrig vad de har på en auktion. I bland finns det massor, ibland ingenting.

Annars har vi haft en fin morgon. Barnen har brett knäckemackor med smör och lagt de på altan och väntat tills smören har smält. Så gör man tydligen varma mackor år 2009.
Jessica har bajsat och Thomas har sprungit och försökt o gömma sig i andra änden av huset. Sen har hon tagit på sig blöjan fast på huvudet. Ny sommarmode kanske ??

Morgonens höjdpunkt var när min kära dotter undrade varför jag hade hängtuttar. Jag kollade på henne med mördarblicken. Det kom en förlåt ur hennes mun blikstsnabt, fast hon undrade ju fortfarande varför mina tuttar hänger. Då frågade hon om det var mjölken som gjorde de hängiga. Nej, sa Thomas då, det är coca-cola.
Är det ??? undrade Carmen Ly...

Så har vi det här i Villa Villekulla. Tokiga barn och mamma med hängtuttar.

Kram Kadri

ps. Det hade jag aldrig vågat säga
mvh  mannen
 
Nettan

Tack för titten !

Självklart måste jag titta tillbaka !



Barn är underbara på det sättet - dom säger verkligen rakt ut vad dom tänker. Ha ha !



Ha en bra dag !



sierra

Hej! Om du vill bli veckans blogg, anmäl dig hos mig nu, läs mer på min blogg!



ha en bra dag!

Jag och fotbollsspelarn

Hehe skräcks är som bäst en midsommarnatt i mörkret :)

emma

de fyller egentligen år först den 22 och 23 juni, men vi firade dom igår bara!

Emma

jo de håller jag med om. Jag har också haft/har smärtsam graviditet än så länge och många gånger tänkt att detta gör jag inte om. Men innerst inne vet jag att man kommer bli gravid ändå för man vet vad man får som pris i slutändan:) Men jag trodde faktisgt att det skulle vara mycket enklare och roligare att avra gravid än så här! De ser skönare ut än vad man tror!

Jennica Björk

sv: tack! jag hade det jättetrevligt!

Josefine- Nybliven mamma

haha du är för rolig du :)



*svar:* ja det är ju klart man känner sorg vid missfall, tidig som senare i graviditeten. :( Man tycker då att dom omkring en ska förstå att man sörjer.