6:e juni LöRDAG GRATTIS !!!!!

God morgon och grattis till dig och alla svenskar och alla människor som bor i Sverige. Grattis till alla lossassvenskar (som mig ) också.
Idag firar vi nationalsdag !!! Vad ska ni göra för speciellt i dag ?? Äta, kanske något gott ??? Vad finns det för traditioner för en sån dag ??


I går somnade jag och Jessica på soffan klockan tolv. Vi hade kollat på talang och sen dansade och hoppade vi i 2 timmar . Jessica hade så mycket energi i går så jag hoppades att hon skulle bli trött, men IKKE. Det enda som hände var att jag blev trött. Thomas gick o la sig klockan elva. Jag försökte o få Jessica o sova. Klockan halv tolv gav jag upp och la mig på soffan. Hon la sig bredvid mig och vi myste framför TVn. Jag hade tydligen somnat för jag vaknade klockan ett och då sov hon äntligen. Fick ta henne upp till sitt rum och gick o la mig i sängen. Thomas upplyste mig  att någon öppnade dörren och man måste kolla vem det är.. Han pratar i sömnen när han är trött. Jag la mig bredvd honom och somnade direkt. Men redan kockan fem vaknade Jessica och ville komma ner till oss(hur orkar hon ??).  Tack och låv somnade hon om och jag fick sova vidare, dock med hennes kisseblöja i nyllet. Men när man är trött spelar det ingen roll hur man sover bara att man får sova.

 Jag gjorde misstaget o dusha på morgonen. Tänkte att jag ska se lite normal ut i nationalsdagen. Fel av mig. När jag kom ner från duschen hade Jessica kastat en hel kopp med vatten på golvet(vem ger en 2 åring en full kopp), Thomas var förbannad att nu ska han torka upp det(vem ska göra det annars ??) , Jessica var förbannad att hennes dricka var borta och Carmen Ly gick runt och visste inte vad hon skulle göra. Jag fick styra upp saker och fixa fram fruckost, lugna ner Thomas och säga att det är ju bara vatten och den kan man ju torka bort lätt, inget o bli upprörd för. Fick beordra Carmen Ly o ta på kläderna.
 Att de inte klarar av o vara utan mig i fem minuter.
``Tänk om jag måste åka bort ?? Vad ska ni göra då??`` undrade jag.
``Det har du ingen rätt i `` svarade Thomas bestämt.

Ja, jag får väl stanna kvar då. Vad har jag för val ??
Johanna

hehe ja fötterna är inte så jätte charmiga dom heller =)

Nalita

Sv: Ja okej. Hur gamla är dina barn?