MEDELTIDS MARKNAD

I dag var det marknad och inte vilken marknad som helst. Det var medeltids marknad i Wadköping.  Vi hämtade upp min snälla svärmor som också ville följa med. Snällare svärmor  får man leta efter. Hon stoppar alrig sin näsa i andra människors saker och har aldrig sakt något elakt till mig. I bland undrar jag ju vad hon måste ha tänkt när hennes yngsta son kom hem med en 18 år yngre ``båtflykting``. Jag har tur jag som har fått det så bra för det finns riktigt elaka svärmödrar där ute. Tror jag kommer o bli en av de.SÅ KILLARNA HÅLL BORTA ER FRÅN MINA DÖTTRAR FÖR NI KOMMER INTE HA DET LÄTT.
 Men i alla fall tillbaka till marknaden då. Den var fantastiskt. Inte så mycket saker som man köper på  en sån marknad för vad ska man ha en medeltids klänning eller en svärd till. Inte precis att man tar saker i egna händer när grannen blir för jävlig. Fast i bland önskar jag ju att man kunde gå över gatan och....
 Det finns alltid masssor o titta på i såna marknader och fin musik och dans. 2 män som gjorde en så himla rolig föreställning. Alla skrattade så mycket. Vi hade det så trevligt och vi slapp regnet. Den kom senare när vi var på väg hem. 
 Wadköping är fin med sina gamla hus och små affärer som säljer lite gammaldags godis, smycken och leksaker. Påminner lite om Tallinn. Jag fick sån hemlängta.
 Det finns ett litet  bageri i Wadköping också som säljer egenbakad bröd. MUMS MUMS. Vi köpte en fruktlimpa och kanellängd till fikat.
 Thomas la till min blogg i svärmors dator så hon kan se vad barnen gör. Nu har jag en läsare till(VI TACKAR !!) och nu får jag uppföra här och inte skriva massa dumt om hennes son.

Lilla mamman Jessica vill köra vagnen.


Bilder från marknad




Fina dansarna


Carmen Ly fick dansa med


Den `långa mannen`` litade Jessica inte riktigt på.


Världens roligaste killar. Tror att alla skrattade så mycket de orkade.


Och sen tog paterit i kameran slut(så typiskt mig och glömt o ladda de) så mera fick ni inte se.

Men roligt hade vi och vi kommer o åka dit nästa år igen.