SLUTA BLOGGA ???

Det regnar, byggarna fick massa problem och kan inte fortsätta o bygga innan nästa vecka, barnen har varit på dåligt humör, konstiga kunder .....
 Försöker o vara positiv, men hur kan man när allt bara går åt skogen. Ibland känns det bara att nu räcker det. Jag tar ledigt och går på semester ensam. Ja förmodligen skulle jag komma tillbaka efter 2 timmar för jag skulle sakna allt det där med barn och allt annat stökigt som vi har för oss. Men man kan ju drömma.
 Har gått rund och tjurat hela eftermidagen och inga gudis hade vi hemma heller. Helt hopplöst.
 Jag ska kanske sluta o sälja saker ?? Kanske hitta någon annan jobb ?? Sluta blogga ???
 Många fråger, men inga bra svar. Vad skulle jag ha för jobb istället då ?? Jag har det ju bra egentligen. Hur skulle jag annars kunna  vara hemma med barnen och samtidigt jobba.  Man har väl inte roligt på jobbet varje dag. Det går väl över tror jag.
 Har jag tid för bloggen ?? Jag vill skriva om så mycket, men jag hinner knapt med hälften . Och vem bloggar man för ?? Jag tror jag bloggar för mig själv. Bloggen är lite som en kompis till mig. Jag har inte så många vänner(jag har själv valt det så) och här kan man skriver av sig. Så klart är det roligt att få kommentarer. Det är ju altid bra  att få någon annans synpunkt på saker och ting. Men tycker andra att min blogg är intressant o läsa ?? Eller tycker de att jag är bara konstig som babblar om mina barn och skriver med massa stavfel ??
 Bloggen kaske tar för mycket tid från barnen ?? Kanske bäst o sluta blogga och skaffa massa vänner istället ?? Men de tar ju tid också. Jag kan inte vara bara en halv vän. Är man vän då är man där både i dåliga och bra tider.
 Vad jag babblar nu igen. Vi får se hur länge till jag bloggar. Just nu är det tjurit här. Ska äta en glass , får se om jag blir snällare och på bättre humör.
  Hoppas ni har det bra.

Kram Kadri
Lise-Lotte

Jag är lite likadan att jag har bloggen lite som en kompis och jag har heller inte så många vänner och jag har också valt det...



Bra om det blir bättre för din dotter...

Förvirrade Morsan

jag tycker du ska fortsätta blogga iallafall=)

jjessicab

sv: Jo, min dag har varit bra, en massa kul :)



Jag tycker du ska fortsätta blogga, om du vill alltså. Upptäckte din blogg under helgen och har läst dem flesta inläggen. Du skriver med humor i texten :D Det gillar jag! :)







Madelen

Jag tycker att du ska ha kvar den. För att tycker att det är kul att läsa dina inlägg =)

Camilla

BLOGGEN ska vara kvar!!



:D



Detta tycker jag jag har bloggen som en avlastning eller vad ska jag säga jag skriver av mej och det känns skönt!



Förr skrev jag långa sms till mina fåtal vänner..

Nu slipper dom det för nu skriver jag här!



Jag tror inte det finns någon som tycker att min blogg är bra utom jag själv!

Den finns där för mej..

Det är jätte kul med kommentarer och visst skulle det vara kul om man fick lite mer feed back!



Vad säljer du på TRADERA?



Jag har varit där och bjudit på lite grejer men aldrig vunnit det jag bjudit på heller..



Ang stav fel så finns mina oxå! :D men det är lite charmigt oxå! :)



Kramar till bloggen och till dej starka mamma!



Camilla