DE TYCKS VISST TRO ATT DET ÄR SOMMAR

I dag var jag hemma med barnen och Thomas var på ``semester.`` Vad avendsjuk jag är på honom i bland att han får åka bort till jobbet. Men jag brukar ändra mig snabbt. Jag älskar o vara hemma med mina små busungar. Skulle aldrig byta tiden med de mot något annat.
Jempa var här en kort stund på eftermidagen. Jag tror hon blir stressad av mig när hon är här för jag har alltid något på gång och kan inte sitta stilla för fem minuter. Jag tror att hon känner sig lite i vägen. Men hon borde redan ha vant sig med det och jag tänker inte ändra på mig. Jag kan inte. Har man myrorna i brallan så har man.
 Barnen har visst trott att det är sommar  ute. De har sprungit runt med badkläder, gummistövlar och flytvästar på. Fråga inte  varför. De har i bland massa konstigt för sig. Och jag förstår inte att de  aldrig blir kalla. Jag fryser så snart det är under 10 plus grader. De kan springa runt i kallt väder och tycker att det är skönt. 
   Tokarna tog ut vattnet till trädgården och hade tänkt o bada .De hade tagit vatten från köket och fyllt på stora koppar bunken. Till slut hade vi vatten i hela köket . 
Carmen Ly försökte torka upp vattnet efter sig. Hon tog en handduk för uppenbarligen hade hon inte hört talas om golvmopp. Vems handduk tror ni att hon tog ?? Inte var det hennes i alla fall.
 I bland undrar man ju vad som pågor in i hennes hjärna.


 
 Klockan halv sex fick jag muta barnen så att de skulle komma in. De ville absolut inte, men jag vann till slut och de fick bada snabt. Jessica var så trött så hon somnade direkt i pappas famn. Den stora magen fick göra någon nytta i alla fall. Snart efter somnade Tessy och för en gångs skull tänker jag o lägga mig tidigt i dag. Känner mig som en traktor skulle ha kört över mig. HUr det nu skulle kännas ?Måste prova någon gång.
 Nu springer Carmen Ly in o ut från huset och upp o ner från trapporna som en spidad kanin. Hon är så uppspeld över sin åkande till läger på måndag. Jag tyckte att det var bra ide att hon började packa i dag, men jag kunde ju inte ana att hela amiljen skulle bli drabbad  av hennes letande efter knivar, strumper, handdukar(för min har hon ju smutsat ner nu) och allt annat som ska med. Högen på köksgålvet är så stor så jag vet inte hur hon har tänkt o bära allt det där till lägret. 
 
 Nu håller mina ögona o stängas av sig själv. Jag trodde inte att det var  möjligt att sova sittande men snart kommer jag o somna framför datorn.  Vilken fest lördag vi har här i Villa Villekulla. Jag somnar klockan tio och Thomas tittar på speedway på tv. Men nu har vi ju aldrig varit fest människor precis heller så allt är som vanligt väl. Två  pensionärer här. Eller lika pigga i alla fall.

  God natt till er. Vi ``ses``imorgon och då ska det målas.
       Kram Kadri

Förvirrade Morsan

haha, nu sitter jag här och skrattar lite... tack ;D men snälla du, testa INTE hur det känns att bli överkörd av en traktor ;)