1: A ADVENT

I går var det ju första advent och en del har frågat hur vi firar det.
Vi firar inte första advent  på den traditionella sättet. Vi firar den på soffan med en bra film o massa gott. I våran familj börjar firandet i morgon och då 24 dagar framåt. Jag ska skriva lite mera om det senare i kväll. Det förtjänar en egen inlägg.
 I alla fall började gårdagen med att jag försökte o göra det HÄR om igen. Vissa lär vist aldrig. Men nu har jag gömt flaskan så att det inte skulle hända igen.
 Sen är det så att jag, 28 år gammal, kan inte klockan. Jag trodde att klockan var tolv, men det hade redan blivit två så det blev inget julmarknad. Istället åkte vi till Marieberg för jag hade massa rabattkuponger som gick ut i går. Och jag vill ju inte vara skyldig till såna dödssynder så de kupongerna måste ju användas upp.
 Det var massor med folk och kö överalt. Det känndes så skönt o inte behöva stressa med de för jag har köpt alla julklappar redan i augusti. Vi gick bara runt o promenerade och kollade skyltfönstrar.
 Barnen fick en lekstund i lekparken och vi handlade massa mat i coop.
 Så här hade vi vår första advent.


TESSY





JESSICA SER INTE KLOK UT. FÖR NÅGON AANLEDNING VILL HON HA JUST DEN MÖSSAN PÅ SIG. HON HADE DET ÄVEN HELA NATTEN MED SIG.





BARNEN FICK EN LEKSTUND TILLS DE BLEV RÄDDA FÖR EN KVINNA SOM GAPADE O SKREK DÄR. SÅ TRÅKIGT ATT VISSA MÄNNISKOR INTE KAN UPPFÖRA SIG BLAND BARN.

Daniel

åååh vad sööööötttt!

Emmaaa

Jadå. Det är det. :)

Haft en trevlig helg? :)

louize

jorå, bilder på mitt hår kommer.

http://gaabriiellaas.blogg.se

ja :)

Emmelist

visst var han rätt snygg en Jimmy!? fattar inte att han vågade alltså :D

thaikalle

Hej!



jag har faktiskt inte tänkt på att det var första advent i går....hmm undrar om jag missar julen också finns risk för det



ha det bra

(¯`¬•» ★ B E L L S★

ja de va inte igår :D

kul att du kikade in :)



jotack toppen :D själv ?

Neah <3 MJ

aaaw så söt unge du har :)