13:E SEPTEMBER VÅRAN SÖNDAG

Nej, jag låvar o låvar, men bättre än så blir det inte. Jag får berätta om gårdagens igen. Familjelivet tar sitt och damrottjagandet har tagit hela gårdagen så bloggande på kvällen blev kramande av kudden.
 Gårdagen började med långfrukost och en snabbdusch. Två helt onödiga saker för hungrig blev jag snabbt igen och smutsig blev jag också när jag grävde under Carmen Lys säng.
 Ja dagen gick åt städande i Carmen Ly`s rum.  Jag la i stort sett hela dagen på o städa hennes rum när jag hade  istället kunnat  städat köket, vardagsrummet, tvättstugan, Jessicas rum, Tessy rum, toaletten, våran somrum..... ja som det skulle ha varit mycket roligare.
 Mitt på dagen tog jag en städ paus och vi åkte till IKEA. Vi handlade lite smått o gott och åt lunch .Verkar så att Kamprad ger bort saker gratis nyförtiden för i köksavdelningen saknade åtminstone hälften av saker prislappar. Ja då är det väl gratis antar jag. Vad roligt med gratis grejer.
 På kvällen blev jag sittande  framför TV programmet som handlade om projekt RÄDDA FELIX. Har sett böcker i butikerna,men inte köpt på grund av tidsprist. Ingen idee o ha boken liggande när man vet att tiden inte finns för att läsa den. Man skaffar bara dåligt samvete i onödan. Jag blev väldigt rörd över föräldrarnas vilja o rädda sin son och göra allt de hade i sin makt och experimentera med något som ingen annan i Sverige hade gjort. Man tog stora risker, men det lönade sig. Hoppas det går bra för de.
  Kvällen slutade med min kramande av kudden. Men nu är jag utvilad o glad och ska dricka kaffe så kanske vaknar kroppen också upp.
Bilder från i går ? Det finns inga för jag hittade inte min kamera. Börjar bli senildement !!!