DAGENS HOROSKOP

Jag försöker ju hålla koll på horoskopena för att se om de stämmer eller inte, men jag glömmer bort, hinner inte etc.. Vilken tyr att jag inte är en vetenskaps man med massa labratorie rottor för de skulle dö första dagen för jag skulle glömma o mata de.

Men i dag ska jag vara duktig och lägga ut dagens horoskop.

DAGENS: DU FÖRBÄTTRAR DITT JOBB. DU FÅR NY ANSTÄLLNING, NYA ARBETSUPPGIFTER ELLER DÅ SLUTAR EN TRÅKIG KOLLEGA.

Jahah. Jag förbättrar definitivt inte mitt jobb. Ny anställning har mannen fixat åt mig. Nu är jag anställd som strumpplockare. Och nya arbetsuppgifter är att plocka upp smutsiga strumpor efter honom. Är väldigt  glad över min nya anställning. Inte lätt o hitta jobb i dessa kristider.
En tråkig kollega ? Ja det är väl min högerhand som vägrar o plocka de allra smutsigaste strumporna, vänsterhand har därmed fått befordran och tagit över de uppgifterna. Den högerhanden var över huvud taget tråkg vägrade o lyfta bullar o sa att det var inte bra för min hälsa.. vad bra att vi blev av med henne..
GRATTIS till mitt nya jobb och imorgon fyller jag år. Kan det bli bättre ?

Egoinas mamma

HAHAHA! När jag läser horoskop tyder det på att jag inte har det så bra, läser det alltid när livet är trist i hopp om att FÅ något hopp, men det hjälper aldrig! :D (Just nu läser jag inte horoskop!)

Sara

Sv: hehe ja dee va helt fantastiskt så vackert de va:D hehe ja litt avis blir man allt:D

Erika

Sv: haha, aa men jag förstår hur du tänker! :P