12:E AUGUSTI VÅRAN LÖRDAG

I går hade jag ingen lust o blogga och gick o la mig redan  klocka nio istället. Har varit så trött de senaste dagarna så jag har lagt mig senast klockan tio, riktig pensionärs liv här hos oss.
 I går var vi som vanligt på loppisar och fyndade lite. Efter det åkte vi till Max och köpte mat på drive in. Det gick ganska bra för barnen o äta i bilen förutom det att jag gav till  Jessica chili chees istället av chicken nuggets. Hon sa inget och jag undrade varför vi inte hade fått några chili chees, sen när vi skulle ur bilen i Skogaholm såg jag att hon hade stoppat alla chili chees under rumpan och bilbarnstolen och hennes rumpa va full med grönt ost blandning. Kan inte påstå att det var speciellt trevligt o städa upp. Men för att göra mannen glad dammsög jag till o med  hela bilen. Vad gör man inte för husfridens skull.
 Det är så vackert i Skogaholm, synd bara att det ligger mitten av ingenstans. Inte så lätt o ta sig någonstans och om man har glömt mjölken är det inte bara o gå o köpa den. Men som vanligt ligger alltid de finaste husen mitt i bushen.
Barnen fick rida häst, köpa lite på barnens loppis och  vi köpte potatis av en bonde . En trevlig utflykt blev det med fika och en liten pratstund med Veronica.

CARMEN LY SÅ GLAD O FÅ RIDA






JESSICA VILLE JU OCKSÅ RIDA. NÄR DE HADE KOMMIT HALVVÄGS HADE HON TRÖTTNAT PÅ HJÄLMEN OCH DEN ÅKTE AV. HON HAR VERKLIGEN INGET TÅLAMOD.


HON ÄR KONSENTRERAD OCH HÅLLER I SIG



JESSICA GER SIN NYINKÖPA PIPPI TILL TESSY



JESSICA O PIPPI


I NEDREVÅNINGEN VAR DET SMEDJA OCH I ÖVERVÅNINGEN CAFEE OCH LOPPISAR





LYXBOENDE FÖR FÅGLAR





Efter våran utflykt åkte vi till Jula för att köpa nya ringklocker för våra gamla hördes inte längre. Folk kunde ringa på tills de var gröna i ansiktet, men det kom ingen o öppna fast vi var hemma.
Vi passade på o ta en fika när vi redan var i Marieberg.




Tessy fick också fika fast det var inga muffins för hennes del.



Väl hemma lagade jag seljanka och Tessy försökte äta upp vardagsrumsbordet.



Nu är mannen befriad av loppisar tills  nästa lördag. Jag tror att han längtar.

ps
jo visst längtar jag................ troligen men inte till det
mannen 
Anki

Ja ni har haft en toppendag



Kram

biggan

härlig dag ni haft. roligt att se bilder. tack. ha en fin söndag med kram biggan