SÅ MÄN UPPFOSTRAS TILL VÅLDTÄKTSMÄN ??

Jag tror att jag är den enda människan i Sverige som inte har tappat vettet. I går skrev jag om denna insamling för att en kvinna som heter Nina vill tillsammans med sina feminist vänner att pojk o flick avdelningar ska försvinna från butikerna.  Inte ett enda människa som kommenterade och det beror nog på att ni helt enkelt inte håller med mig. Ingen fara det har hänt förr.
Jag tänkte då att jag måste nog läsa forumet under denna namninsamling för att jag måste ju för någon anledning vara den enda som inte fattar varför vi inte får ha rosa kläder på våra flickor och varför är det så himla fult att de leker prinsessor om de vill. Det mera jag läste i denna forum det mera jag började fatta. Det här handlar inte om kläder det här handlar om hat mot män o inget annat. Det har citerats hur män uppfostras till våldtäktsmän och kvinnor till offer.
Jag klistrar in ett svar hon har gett till en kvinna som faktiskt verkar vettig(titta det finns en dåre till)
 Hon som har insamlingen skriver(från hennes namninsamling):
Nina Ruthström
2010-05-23 22:49:44
Michaela - Underbart att läsa att DU inte känner
dej kränkt. Men du måste hålla med om att det
finns massor med människor som drabbar andra och
drabbas av kränkningar, övergrepp, våld mm.
Pojkar fostras till förövare och kvinnor till
offer. Kläderna är EN sak som spär på de förlegade
könsrollerna.
Och könsrollerna får följder, för många, tackålov
har du sluppit. Dock inte jag. Inte de 173
kvinnorna som mördats av sin män. Inte ElinAstrid
som drabbades av ett övergrepp i fredags... jag
kan hålla på hur länge som helst.


Hon menar tydligen på allvar att män uppfostras till våldtäktsmän !! Och vem är det i så fall som uppfostrar de till det ? Är alla män då plötsligt våldtäktsmän ? Och hur i hela fridens namn är jag ett offer ? Och blir nu alla dessa våldtäktsmän botade bara för att de ska få bära könsneutrala kläder ? Jag fattar inte. Hjälp mig o fatta. SNÄLLA !!!!
 Sen undrar jag om dessa kläder våra barn bär nu är förlegade hur ser de nya könsrollerna ut då ? Eller är framtidens samhälle enkönade ? Om kvinnor o män inte får se olika ut, bete sig olika då måste de ju vara likadana. Eller ? Och försvinner då plötsligt alla brott ? Så hela brottsligheten ligger i kläder ?
 Jag är mamma till 3 döttrar och uppfostrar då tydligen mina döttrar till offer och bli våldtagna. Dessutom bor jag ihop med en man, vilket då betyder att han ska våldta o slå mig.
 Jag tycker att det är tragiskt att hon har varit med om en övergrepp(om det är det hon menar nu) men att då tro att alla män är hemska varelser är ju så absurt. Jag har varit med om både övergrepp o misshandel. Inget jag tycker om o elta om och inget jag belastar resten av herrfolker för.
 Att hata män för sånt är lika absurt som en annan feminist som har låtit sig insemineras för att man behöver inte en man och mannen är ju ändå här i världen bara för att producera barn. Denna feminist fick dessutom en son. Hur kommer denna pojke att uppfostras av en mamma som har sån syn för den manliga kön ?
 Nu kommer vissa säga att visst skriver hon så för hon är hemma mamma , försörjd av sin man och förmodligen en slav i hemmet. Ni ska bara veta hur vi har det. Jag är ingen offer för fem jävla öre. Det vet alla som känner oss.
tarja

hmmmm undra om min dotter kommer bli offer nu då eftersom jag klär henne i rosa och hon älskar klänningar. Undra om sonen kommer bli våldtäktsman när han har blåa kläder och aldrig kommer få klänning... hmmmm Vi kan vända på steken och ta bort alla kläder som är blåa,rosa, röda, orangea, gröna osv och sedan bara ha kläder som är svarta och vita. Men jag lovar att det kommer bli könsfördelat i dessa färger oxå...

Eller att alla bäbisar endast får ha på sig rosa kille som tjej,,, då uppfostrar man väl alla barnen till att bli offer???

Helt absurt det hon har skrivit den där tanten, jag är på din sida Kadri!

tarja

Photoshop finns att ladda hem... ;)