21: A JANUARI

Hej på er. Inte gick ni på att jag skulle sluta blogga ? Jag har ju Sveriges smartaste bloggläsare så ni fattade väl att jag skojade? Är det fortfarande någon som har missat att jag skojar ofta?  Så klart kan jag vara sergös också , men jag älskar humor och tycker att livet är mycket enklare om man kan skratta och hitta den humoristiska sidan av saker o ting. Inte sant ?
 I alla fall vann jag ju inte i går. Besviken blev jag, låste in mig i toaletten o grät i timmar tills mannen var o hämtade en skruvmejsel och tog ner låset o släppte ut mig från toaletten. Det tog en stund för han visste inte var skruvmejsel ligger och hur det ser ut. Jag fick då berätta igenom dörren var o hur han skulle hitta den.  Vad gör man inte för att känna sig som en prinsessa i slottet för att bli räddad av sin prins från den onda draken ? I de fallet toaletten, men sak samma en kvinna vill väl bli räddad. Och att vara en prinsessa i tio minuter i sitt liv är inte illa.
 I dag är jag hemma som vanligt med mina småttingar och fortsätter o leka damm rotta. Jag börjar tycka att den vita sminket klär mig och kläderna har ju också fått en unik design så det här ska jag kanske göra något permanent ev. Vad tycker ni ?

(väldigt dålig bild, men handen ser verkligen grå-vit ut)

Martina

Hej hej. Jo haft lite uppehåll på bloggen. Allt bra hos er?

Malle - Hockeyfru

haha eller hur:D åh prinessa-feeling är de bästa hihi

Bella

vad tycker du? Är du lik någon kändis eller har du någon gång fått höra att du liknar någon? :) Vilken kändis liknar jag?

Gun

Klart man passar på när man får tillfälle att vara prinsessa!:)



Snygg dammråtta du är!:D

DONKEN

haha! :P gött o ha en prins ibland.

SV: ja minsann.. här ska rensas ut. går efter en bok jag lånat av mamma, där man rensar rum för rum. bra är den! :D och fint blir det. ;) pöss

qb

ganska så skönt ibland :P