26:E JANUARI

God morgon till er som har precis vaknat. Jag har varit vaken i stort sett hela natten för lilla Tessy hade bestämt  att lyxhustrun har tillräckligt liggsår.
 I går hade vi besök av vår kompis Veronika och det var lika roligt som vanligt. Hon kom med 6 kilo apelsiner(jag har redan ätit 5 av de) och jag tvinade på henne min kötfärslimpa. Så nu ligger hon magsjuk..
  Nu har jag gjort färdigt min samhällstjänst och svarat på förrgårdagens (??) kommentarer. Skrattat ihjäl mig på era inlägg och tyckt synd om mig själv. Vill också ha 2000 besökare varje dag.
Har även hunnit o måla sovrums gålvet en gång till, äta ännu mera apelsiner, titta på Chuggington (min IQ har höjts rejält nu) och druckit 5 koppar kaffe. Dagen kan knappast bli bättre.,
 Ja juste min mamma ringde från Estland och berättade att hon hade drömt att vi hade varit i Estland och köpt kött och KÖTT ska tydligen betyda otur. Någon vill oss illa. Så nu äter jag på naglarna och undrar om mannen har kört i dike med sin lastbil ? Carmen Ly har blivit slagen i skolan ? Jessica kommer o ramla o slå sig rejält ? Tessy kommer o äta upp diskmedlet ? Min tand som blev rotfylld i går ramlar av ? Eller är det värsta på väg ?d Det blir som de sa i nyheterna i går det blir - 20 grader och 30 cm snö igen...? 
  Nu ska jag drick kaffe och fika med Jessica. På något mirakulöst sätt har Tessy somnat..

_______________

MANNEN TAR UT SIN ILSKA  SÖNDAGS
VAD ? HAR DU KÖPT ÄNNU ETT PAR SKOR ??



VA ? 3 PAR ?.. och slår sönder min fina (läs: trasiga) skrivbord..

Västkust Mamman - Gravid!

TACK! Slutade på 1.711 st :) Kul men idag äre ej så många hittills... Men huvudsaken jag trivs med bloggen=)

Västkust Mamman - Gravid

Ja men precis!! :) Så är det ju. Hellre 10 trogna än tusen otrogna ;) haha

Anonym

sv: ja det hoppas jag med!

sanne-madeleine

sv: ja det hoppas jag med!

Jennie

haha tur att han har ett bord att ta ut de på ;)

attis

Hej vännen. nu är jag tillbaks efter några datorlösa dagar. Jobbigt när man inte får sova. Hoppas att den servicen finns kvar på hemtjänsten när man kommer dit. Rackarns tur att det fanns ett trasigt skrivbord att hamra på fniss Ha det bäst och köp inget kött.

Kramen

Gun

Men stackare som inte har sovit en blund! Inte lätt att få någon vila blandalla barn heller.

Ellis

haha förstår mannen, jag vill också slå sönder saker.

Anonym

Hallå!

Vet inte du att det är fult att ljuga? Jag är inte alls magsjuk köttfärslimpan var jättegod!Tack för en trevlig kväll.Kram Veronica

Josefine- mamma till Olivia

oj oj inte kul med sömnlösa nätter.



svar: tack så mycket :)