5:E JANUARI

God morgon till er. I dag är hela familjen hemma och dagen har börjat med en lång frukost och en massa bus.
Det märks att de är syskon. Båda är lika fina i håret.





 Carmen Ly har sovit till nio i dag. Det börjas tidigt med tonårsfasoner o sova bort halva dagarna. Var ju själv likadan. Nu i gamla dagar är man uppe vid tuppen eller så snart en av barnen slår en nalle på huvudet och skriker MAMMMA eller mannen börjar öppna mina ögonlock för att se om jag är vaken. Var jag inte vaken innan då blir jag det definitivt efter hans operations väcka gamla tanten.
 Men nu är gamla tanten vaken, mätt och nerspytt. Den perfekta tisdagen har börjat. Nu kan dagen bara bli bättre o bättre.
attis

Nog fasen hinner man städa. Tänk då man blir pensinär. Då har vi all tid i världen att städafniss Gulliga kort på sötisarna. Ha det got.

Kramen

sabina

Sv; ja. Det är lite jobbigt faktiskt..

ANki

Ha en jättefin dag med dina busflickor



Kram

beautyboxen - skönhetslyx, vardagslyx och annan lyx

tack så mkt. ångrar det köper dock. har typ femton stycken svarta tunikor i samma stil.. så det blir bara en i mängden liksom..l

härligt att hinna med en långfrukost :)



kram

linn

LIENE

sv: har redan videos där jag sjunger på bloggen men nytt matrial skulle vara bra, har redan 3 nya låtar osm jag kan visa:)

Kul att du är intresserad.

DONKEN

heheee... Man hör det man vill höra! :) Sicken lyx då, vår sons rum ligger i andra änden av hela lägenheten. Såå... ja. Hur går dobidoolåten? jag vill ju va som duuuu... o sen? :P

DONKEN

hahahahhahaha! gomorronfrills på barnen :D blev dagen bättre och bra ? :P pössa.

Malin

Den äldre av flickorna på dom här bilderna påminner om min lillebror :D



SV: tack! :)