ATT FÖDA BARN...

Att födda barn kan gå otroligt snabbt i bland och för vissa går det otroligt snabbt. En bloggvän födde sin lilla bebis häromdagen i sitt eget badrumsgålv alldeles ensam på bara några krystvärkar. Hon var dessutom förstföderska. Vi säger en stort GRATTIS till en urgullig son.
 Jag har själv fött mina barn kanska snabbt, men inte så snabbt. Kom på o tänka själv på mina förlossningar och hur man har tänkt precis när man har legat o krystat där. Jag har ju alltid varit klar i huvudet för jag har inte tagit några smärtstillande. Provade ju lustgas med Jessica för det var sätesförlossning och jag blev mer eller mindre påtvingat den, men det kändes konstigt o onödigt för det gjorde ingen skillnad. Förlossningarna har gått snabbt, men just slutet när det är så nära o få se sin lilla bebis har man alltid haft många tankar i huvudet.
 Så tänkte jag med varje barn medans jag krystade.
CARMEN LY: ALDRIG MER !! Ja, jag har ju uppenbarligen gjort om det .
JESSICA: KEJSARSNITT !! O NU !! Uppenbarligen var det ju för sent  för hon var ute efter två krystvärkar. Borde ha tänkt på det när de försökte o övertala mig innan värkarna kom i gång., Men nu efteråt ångrar jag inte att jag stog fast vid mitt val o föda själv.
TESSY: NU MISSAR JAG FYRVÄRKERIT. Men det gjorde vi ju inte. Jag o Tessy tittade ut igenom fönster från BB sängen. Men året efter missade vi dock fyrverkeriet helt för då sov vi allihopa Pensionärsboende här.

Om jag kommer o föda ett barn till kommer jag skälla ut MANNEN för det har jag inte gjort ännu. Men han ska få sitt.
froidan

Ja gud, den gör ju det!

Gun

Det var ju helt otroligt vad snabbt det gick! Jag som tyckte en och en halv timme, som det tog vid en av mina förlossningar, var snabbt.

DONKEN

hahaha det gjorde inte jag heller,s källde ut gubben. kanske nästa gång, haha... märker vi. föddes minsta på nyår då? jag antar detta.. pöss