26:E JUNI

God morgon o hoppas ni har överlevt allT midsommar firande. Här firade vi inte alls. Vi hade tänkt o åka till Gällersta Forngård, men  kvinnan som skulle komma o titta på garderoben kom en timme senare än vi hade planerat dagen innan. Sen har vi ju även besök av en manlig förkylning så alla planer blev ändrade. Men i slut änden blev det inte så tokigt ändå. Jag lekte ute med barnen  . Vi hoppade studsmatta, gungade o åt sand och på kvällen grillade vi och tittade på Dexter tills jag somnade på soffan vilket var ungefär efter 10 minuter.
 Nu har vi ätit frukost och ska måla klart min balkong snart. Imorgon ska vi nog åka till världens ände Skogaholm o träffa världens bästa Veronika.
 Hoppas ni har inte för stor huvudvärk i dag och att ni har sol hos er för här är det kallt o målnigt.

JESSICA PÅ STUDSMATTAN. HON ÄR EN UPPTAGEN KVINNA, PRATAR MED TELEFON OCH HAR TVÅ HALSBANDS KLOCKOR RUNT HALSEN



TESSY ÄTER LUNCH







OM NI NU TROR ATT JAG HAR KÖPT ELLER GJORT EN MIDSOMMAR KRANS FÖR ATT VISA UPP MITT FULA TRYNE PÅ BLOGGEN HAR NI FEL. DET ÄR VÅR DÖRRKRANS. JAG VILLE JU KÖPA ETT NYTT ANSIKTE OCKSÅ, MEN DET HADE DE INTE PÅ REA.



VÅR MIDSOMMAR LUNCH. OCH GLASENA ÄR INTE FÖR VIN OM NI TROR DET. VI ÄR SÅ HEMSKT TRÅKIGA SÅ VI DRACK COLA-LIGHT.



PÅ KVÄLLEN ÅT VI KÖTT, FÄRSPOTATIS O SALLAD

Johanna

låter som ni hade det mysigt iaf =)

Saly Philip

Detsamma, hur var din dag igår? :)

Janne

En alldeles lagom midsommar med glada barn. :)



Jag förstår inte varför du vill köpa nytt ansikte. Du är vacker. Du har ögon som kan få vem som helst att smälta, hy fin som en dockas och en mun som kan få vilken man som helst att fantisera. ;D

Thakock

Du är så söt så! =)



Och all mat såg god ut! Så nu blev jag hungrig! =P



Ellis

De såg så mysigt ut! Även sandätandet såg gott ut!