3:E JUNI

I dag är det soligt o varmt här. Sommaren verkar vara här, men jag måste erkänna att jag har inte sett ett enda fjäril ännu. Jag som älskar fjärilar. Jag får då skicka en viruell fjäril till mig själv. Skickar en till er också.


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

  Nu när vi redan är inne i det med sommar ska jag berätta att det inte kommer o bli så mycket kommentar svarande under sommaren. Får se hur det blir med bloggandet om jag kanske tar en bloggpaus eller om jag inte bara kommer o upptatera så ofta. Barnen vill vara ute hela tiden och hoppa studsmatta, leka i sandlådan o gunga.  Lite svårt o bindla laptoppen på ryggen o blogga medans man hoppar. Jag vet att vissa blir syra när man inte svarar på alla kommentarer samma dag, men nu är det så att jag har tre barn som vill bli rastade ute under hela sommaren.
 Men jag gör så gott jag kan . Ska försöka o lägga upp lite loppisfynder i dag, det var länge sedan känns det som.

Förresten såg i dag att EXTREM HOME MAKOVER kommer till sverige. Det hela går ut på att osjälviska människor ska få sina hem renoverade i smyg av släktingar o vänner. Vilken tyr att vi inte har varken släktingar eller vänner som skulle anmäla oss och sen är vi ju inte osjälviska heller. Skönt då får jag andas ut . Det skulle ju vara läskigt o bli bortlyrad till Disneyland och sen när man kommer hem är min älskade matbord borta och istället hittar man en konstig lila pall för 10 000 designad av Simon o Thomad.
 
 Nu blir det kaffe och sen ska jag beställa en  ny säng till Tessy.
Ha en så bra dag ni allihoppa.


Dragana

(Svar: Jag brukar aldrig vinna på tivoli, men denna var vinst varje gång och så lite tur också!)

Anonym

sv; ja det suger!

cecilia

De som blir sura för att de inte får svar på sina kommentarer genast är väl lite väl känsliga tycker jag!

Själv tycker jag att det är viktigare att ni har det bra än att nån du inte känner inte blir sur! Kör på och ha inte dåligt samvete!

Pernilla

Fint med fjärilar =)

Thakock

Ha så kul i sommar! =D

Ellis

JAG HATAR fjärilar.. har du sett dem på nära håll? dö läskiga!!

josefine- mamma till Olivia

Jag vet, man är ute och har så mycket annat för sig att datorn hamnar i lä, jag har blivit seg på bloggandet men bestämde mig för att fortsätta då tid finns. Så svar på kommentarer dröjer för min del, men bättre sent en aldrig :P Och fastän jag inte får svar kommer jag kika in här :)