18:E JUNI

Vakna i dag redan vid fyra för att göra kaffe till mannen o pussa honom innan han åker till jobbet. Var på super bra humör tills jag tittade igenom fönstret, det regnar. Då blir det en inne dag då.
 Var inne på aftonbladet nu på morgonen. Det var ett bra tag sedan jag hade tid för sånt så jag passade på o läsa lite. Så snart jag öppnade sida kom det ena artikeln efter det andra om kungabröllopet.  Nu visade Viktoria sig, sån kommer klänningen bli, så ska de sitta vid bordet, de är gästena, dit ska de till bröllopsresa ...... Är jag den enda levande människan i hela Sverige som inte är intresserad av detta ?
 Det andra alla skriver, läser o pratar om är fotboll. Ena artikeln efter andra står i tidningarna. Mannen läste någonstans att en man ska titta på fotboll 85 timmar i streck. För min del är fotboll lika ointressant som kungabröllopet. Det är ju nästintill samma sak i det ena jagar alla fotbollen i det andra jagar de på Vikkan.
 Men jag hittade något o läsa i aftonbladet i alla fall. Det här är min sorts av artikel.
Nu ska jag dricka kaffe o njuta av tystnaden en liten stund o titta på Melrose Place på trean. Gud vilka minnen det väcker i liv. Jag var nog 15-16 när jag tittade på serien o vad jag drömde om livet i USA och få åka dit någon gång. Får se om denna dröm kommer o bli sann någon gång.

Em

Bröllopet är för mycket i media innan. Jag tittar nog gärna på tv när själva bröllopet är, men allt innan bryr jag mig inte om. Det blir för mycket helt enkelt.

God morgon! :D

Thakock

Igår läste jag faktiskt för första gången om bröllopet riktigt noga...Det var roligt att se alla grejorna som finns med brudparet. =)

Anonym

Ja, visst är det. =) Hamnade på fel inlägg nu, men vilken otroligt fin kjol, tänk om man kunde köpa en sån...

cecilia

ja det är ett jäkla tjat rent ut sagt!! fattar inte det. men man får väl se det positiva, paus ifrån media ett tag :)