8:E MARS

God morgon. En stressig dag i dag. Närmare sagt en stressig kväll. Hur ska jag hinna o titta på familjen annorlunda och svenska hollywoodfruar í kväll. Går de samtidigt ? Synd bara att Anna Anka inte ska vara med så mycket den här säsongen. Jag älskar kvinnan . Och jag älskar att alla tar henne på allvar. Folk kan inte ta det med humor folk blir irriterad och tar allt på fullaste allvar. Jag o mannen däremot hade jätte kul framför TVn förra säsongen. 
 Hur som helst blir kvällen rolig i dag. Mannen och jag ska träffas vid soffan. Vi har inte setts mera än en kvart i flera dagar. Han har jobbat hela helgen och jobbade även i natt så jag har nästan glömt bort hur han ser ut. Han har dock läst min blogg så han håller sig informerad.  Och arg har han blivit  också. Inte på något jag har skrivit, men på en kommentar. Men som jag sa till honom det är bara o skita i det. Det är bara tragiskt med människor som inte förstår humor. Men ni vet ju hur män är. De vill skydda sin kvinna. Så gammaldags och jag älskar det.
 Förresten är det ju nationella kvinnodagen i dag. Det kommer en inlägg senare om det. Jag hade bara tänkt o säga god morgon till er, men nu blev det ju en längre inlägg i stället.
Visar en morgonbild på Carmen Ly. Vi koncentrerar oss på henne snällt folk och inte stöket bakom.
 Hon hade lite ont i huvudet, men ville gå till skolan ändå för det är elevens val i dag.

ANNNAAAH

okey (:

har lagt till dig nu :]

Felicia

sv: allt bra idag? :)

Malin

Internationella kvinnodagen Och Min sambos födelsedag haha!

Linda - ndaiL

va söt hon är!

Himmelohelvete

Hej



sikken söt tjej du har! Kaoset bakom ser jag inte....du har inte sett kaoset här du hahaha ojoj där snackar vi kaos på riktigt!



Anna Anka är dretcool tycker jag hahaha



kram

susy

jaa verkligen (:

Jag är lyckligt lottad!

Annika

Håller absolut med dig gällande Anna Anka!

Girly

Så skönt, mjukisar är nica.



'Gillar också Anna Anka, bra underhållare

!!!



Puss Girly

K

haha =P Tack så mycket men det är inte riktigt sant =D Jag lägger bara inte upp bilder i bloggen som visar annat =) Men jag är ingen sådan där smalis som är inbillat överviktig utan är 169lång och väger i dagsläget 95kg! =D Önskar din kommentar var mer sann dock ;) hehe Men ska försöka göra nått åt det!



Holywoodfruar ska jag också se ikväll! =D Mycket roande program haha

Jessica

Tack :)

Sv: Nej, väggarna är vita :)

designtopia

gud vad mysigt med ungar :).

Ellis

Män är goa ibland! :D

Dolly

tack så mkt.. änder hos dig ?

Daniel

Män - därmed e allt sagt! :)

Josefine- mamma till Olivia

Vilken fin bild på Carmen ly, så söt tjej!

thakock

Naw, vad gulligt att han brydde sig! =)