13:E MAJ

Har ni sett? Regnit o grått i dag. Så länge var det vår då. Men, men den gråa vädret matchar den gråa stämningen här inne i alla fall. Eller rättare sagt den gråa måendet.
 Mannen fick så där bra hjälp i går på sjukhuset. Först åkte han in till akuten efter dödshot från min sida. Men där ville de inte hjälpa honom så då skickade honom till någon slags ortopedisk akut. Där tog HÄXAN SURTANT emot honom och gav honom en riktig utskällning för han hade ingen kallelse med sig från akuten. Han hade ju inte fått någon kallelse med sig men det verkade inte spela någon roll. Han fick också höra att om han nu har haft ont i nio veckor o överlevt är det ju inte akut. Han kan ju åka hem o fortsätta o ha ont tyckte tanten. Mannen måste haft riktigt ont annars skulle han ha gjort häxan surtant i små bitar o matat fåglar. Det enda nytta var att han fick en recept på starkare smärtlindring och en tid till kontraströntgen till nästa vecka för skiktröntgen kan de inte göra på honom. Så vi får se, det är synd om honom , men det är synd om mig också. Jag hade så ont i magen i går för min synarela spray verkan har kickat in. Jag åt alvedon på alvedon men inte hjälpte det. Så till kvällen klarade jag inte ens av o sitta längre. Gick o la mig och sov hela 12 timmar. Är lite bättre i dag. Men jag är som jag är så jag jag stog o lagade pannkakor klockan halv åtta på morgonen. Jag skulle förmodligen göra det även på min dödsbädd.
 Resten av morgonen har jag försökt o skriva detta inlägg,det har bara tagit ca 3 timmar för folk begriper inte att man ringer inte hem till oss när jag bloggar.
 Men nu ska det vara slut surat och glada minen ska det vara. Inte har jag hunnit o svara på kommentarer heller, men jag ska göra det så snart jag har blivit lite bättre i magen. Jag kommer snart o bli alvedon missbrukare. Undrar om det finns avgiftnings hem för sån allvarlig missbruk ?
 Nu är det bäst att jag slutar innan jag förvandlas till häxan surtant.

j

Tråkigt med regn

ida henriksson

sv; skönt! :D

pimpXprincess

Testa naturläkemedel för magen? :)



Svar: Ja, och det är väldigt synd. Humor är viktigt!

Plutten

Kan säga att jag vet hur det är med akuten! Är precis mitt uppe i en utredning för magproblem, vilket har tagit ett år för mej att få:O Sambon ringde in till akuten til o med ÅT MEJ för cirka två veckor sen, men de ville inte ta emot mej precis av samma anledning som er... "Man är ju inte dödssjuk!" fan ta dom. Nu är man sjukskriven o vill inte alls tillbaka till jobbet förrän dom har löst det här problemet:( Hoppas att du får en bra dag iaf! Pannkakorna såg ju mumsiga ut;)

Tova

Åh det ser UNDERBART gott ut!



Jepp, har bott i Sthlm sedan 6 år tillbaka nu :) vart bor ni nånstans?

Kram

jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se

Aha :)

cecilia

jag tog ditt tips och lämnade tillbaka hunden, det är jag glad för nu!

härligt med pannkakor, tänk om nån ville göra det till mig också. vi är nog rätt olika för medans du skulle göra pannkakor på din dödsbädd så gör jag det inte ens när jag är på topp. vi kanske borde mötas på halva vägen och blir lite mer lagom eller nåt? ;)

Förvirrade Morsan

sv; ja, och inte verkar regnet ge sig heller... tråkigt!=(

Thakock

Naw, tycker synd om er! hoppas allt blir bättre snart! =(

Ellis

Naw vilken söt skål! Hjärtformad.