29:E MAJ

God morgon till er. Här blir det barnkalas för Carmen Ly i dag så tyvärr hinner jag inte o skriva mycket här inne just  nu. Får ta det senare i kväll när jag tittar på Melodifestivalen.
Tyvärr regnar det i dag så nu har jag ingen aning hur vi ska roa alla dessa barn som kommer hit i dag. Vi hade ju tänkt o ha femkamp ute o stuttsmatta hoppning och sånt. Men jag tror inte att föräldrarna skulle vara så glada om jag lämnar tillbaka deras barn igenomblöta med en garanterad lunginflamation. Några ideer för innelekar ?
 Försökte hela dagen i går o lägga upp en klipp till med mannen på youtube så jag senare kunde lägga upp den här, men misslyckades. Jag vet inte vad som är fel. Klippet är bara 7 minuter och är inte större än 2 gb. Klippet överförs helt normalt och sen när det ska läggas upp kommer det text överföringen misslyckades. Någon som kan hjälpa till ? SNÄLLA !!!!
 Vet ni vad hände i morse . jag kom ner från övervåningen opch det luktade kaffe. där ser ni det finns en gud trots allt. Vem annars har varit i min kök o satt på kaffe.



Varför kan det inte regna små rosa hjärtan istället ?
Johanna

Hoppas kalaset blir bra och att det slutar regna.. jag är glad för solen är här idag, sklall på bröllop =)

Sofia

(Pågrund av åskan har jag inte haft internet, därför sent svar)

hihi, Tack :)

Kände att jag behövde en ny :)

cecilia

Ojoj fullt ös för er idag då! Ha det så roligt!

Själv ska jag först på födelsedagslunch och sen på inflyttningsfest. Glad att jag slipper vara den som ska roa :)

Fashion by Fools

Vad tycker du om etnotrenden? ♥

Jasmine

Jag har haft många barnkalas i min dagar. Min mamma är superbra på att hitta på roliga lekar, så jag har lärt mig en del. Jag skrev nyss ett inlägg om roliga lekar i min blogg. Gå gärna in och kolla. Hoppas att det hjälper dig. :)



Svar: Ja Beverly Hills är toppen! :D

Kram

sagha

Okejokej:D