2:A MAJ

Solig o varm söndag. Får se om jag hinner o stoppa ut min näsa i dag eller om jag blir sittande med min deklaration hela dagen. Så himla tråkigt.
 I går blev det inte mycket annat gjort heller. Satt mest med papprena och åt glass i stora lass. Godare än glass finns det nog inte.  
 Har tänkt o fixa färdigt barnens del i min så kallade walk in closet, men vi får se. Det verkar så att jag lider bara inte om regn jacks missbruk, men även skomissbruk, jack missbruk och morgonrockmissbruk. Vem i helske har köpt 6 morgonrockar till Jessica ? Och 7 par gummistövlar till Tessy ? Ungen kan ju inte ens gå. Det måste vara mannen för jag gör ju knappast fel.
 Hur som helst ha en solig dag ni lyckliga som har redan deklarerat. Ni andra önskar jag  lycka till i telefon kö med skatteverket. Ni är placerad i kö, ni är nummer 5679. Vi besvarar ditt samtal så snart vi har lust och är tillbaka från kaffepaus... aldrig alltså..








ps
så klart har jag köpt alla kläder och skor.................. JAG VILL ÅKA TILL ULLARED!!!!!!!!!!!!!!!!
mannen
lovisa

Sv; OM det är, vet inte vad jag skulle göra utan musik :) söt blogg btw!

nellie

Tack så jättemycket! Fin blogg :D

Thakock

Hahah, med kläder och skor =P



Hoppas deklarerandet går bra! =D

jenny

det låter bra det!

Soffi

sv: Tack! :)

cecilia

oo just fan! deklarationen :s

tack för påminnelsen!!

Ellis

Hahahahahaha ojoj de var inte lite.



Jag har fått min FÖRSTA morgonrock för bara några veckor sedan och jag använder den ej hahaha..... Ligger i garderoben bara...



sv: Måsar är bajs.

Stefanie

Jag kom ihåg när man gick med sin älskade docka i vagnen, vagnen var dubbelt så stor som en själv, typ dockan också!

alex

Gud vad söt bild!

Josefine- mamma till Olivia

Åh så sött, se om Olivia blir en docktjej.. då blir det vagn till henne med :)



Hehe, nu när du får översikt på alla kläder och skor kan du ju sälja överskottet och få pengar, som du direkt använder upp och köper nytt :P