14:E NOVEMBER, FARS DAG

Så där var det fars dag i dag då. En trevlig dag tycker jag. Inte lika trevlig som mors dag förståss, men ändå trevlig. Jag har märkt att fars dag firas inte lika mycket här i Sverige .  Men vi firar  hemma hos oss i alla fall. Mannen sov på soffan i natt så det blev ingen frukost i sängen för hans del. Nej jag har inte skickat honom på straff kommandering. Han (gammal som han är) somnade bara på soffan i går kväll och han är ``lite`` för tung för att jag ska orka bära honom till sängen.
 Hur som helst blev det frukost på soffan i morse med mackor o kaffe och morgonmys med filmen ICE AGE 3. Barnen hade ritat fars dags kort och fixat presenter.

 



Från mig fick mannen en filmbox. Inga överraskningar där.



Och en NY bil.



När jag frågade honom vad han vill ha för fars dag sa han att han vill ha en NY bil så det fick han. Och en sprotbil dessutom...



 Jessica tyckte att PAPPA ska  inte få bara en bil så hon packade ner massor med bilar till pappa. Vad glad pappa blev..



 Från Carmen Ly fick mannen två fars dags kort och en diskborste med instruktioner. Mannen blev även mycket glad för denna present.
 Nu ska vi slå i gång dammsugaren och suga upp  några saker  och går de inte in slår vi de till småbitar med dammsugarmunnstycket till de går in..
sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Hur mår du då? :)