20:E NOVEMBER

Och då var loppislördagen slut då och vilken härlig loppislördag det har varit. Men dagen  började ju  bra direkt så det kunde ju knappast bli något annat än en underbar dag. Fick sova till halv nio, vilken lyx. Kommer faktiskt inte i håg när man fick sova så länge senast. 
 När jag skulle göra mig fin i badrummet upptäckte jag att min tunga var knallgrön(resultat av gårdagens godis ätande ?). Visade det till mannen och han frågade om jag började o förvandlas till groda ?.... Till groda ?  
 Barnen har också haft ett konstigt beteende i dag. Ena barnet går runt o slickar på väggar, andra lossas äter böcker och tredje grinar för att hon växer. Hör ni hur min mammahjärta klappar av stålthet ? 
 Hittade inte så mycket på loppis i dag, men det var roligt o bara gå runt o titta. Dessutom fick man ju äta köttbullar på IKEA efteråt. Och nu ska det spikas vägg och slickas på Jamie Oliver. Men ni ska ha en så bra lördag ni och glöm inte dansbandskampen för jag vill inte vara ensam som blir plågad av denna tortyr.