1: A OKTOBER

Herre min je är det oktober redan ? Jahah så nu är det bara o sitta o vänta på våren igen. Ok kanske julen först o sen våren. Borde kanske packa ihop min lilla familj o flytta till Thailand ? Fast finns det loppisar i Thailand ?? Annars går det ju inte.
 Mannen är kvar hemma i alla fall. Och han lever fortfarande. Han ringde till sin hjärt läkare i går för o få råd för han vill absolut inte åka till sjukhus. Jag kan ju förstå honom på sätt o vis. Har man spenderat första 4 levnadsår på sjukhus kan man nog bli allergisk mot de. Hur som helst ringde läkaren aldrig tillbaka(no surprise där ) så han bestämde sig o medicinera sig själv,doktor som han är. Så det blev en cocktail av lite blandat gott och tydligen mår han bättre i dag för han har gömt skinka i min morgonrocks ficka. För sig skyller han på Tessy, men jag vet bättre.
 Mannen ska i alla fall vara hemma nu tills måndag och jag ska ta väl hand om honom(läs: plåga honom så mycket jag bara kan)
 Ni ska ha en bra fredag  i alla fall och glöm inte äta extra mycket godis. Nu kan man ju skylla på sin vinter vikt så det är dubbelt upp med gott här hos oss i kväll.

UTELEK I TISDAS





















Ellis

HAHAHAHA bild nr 2 ser de ut som om Thomas bryter loss Jessicas kroppsdelar, hon skriker och han ler elakt. hahahaha