ÄTA PÅ MAX ÄR SUPPERNYTTIGT

Den som sa att äta på MAX är ohälsosamt har nog aldrig ätit på MAX i Marieberg. Max i Marieberg har nämligen tagit skräpmats restaurangen till en ny nivå. Det är nu MAT + TRÄNING allt i ett. Deras affärside är att kunden ska hinna bränna av  kalorierna man stoppar i sig innan man lämnar restarangen. 
 Jag ska förklara med tre enkla exempel.

MÅLTID 1.
 Du beställer en hamburgare och en paket chili chees.  Först får  du stå i kö i ca 15 minuter trots att det är bara två kunder innan dig. Kvinnan i kassan har visst inte hunnit med sitt morgon kaffe, lunchkaffe och inte hämta ut sin hjärna från kemtvätten heller. Medans du väntar är du uttråkad och eftersom du vill inte bli stel i kroppen rör du på dig vilket ökar förbränningen. När du sen har kommit fram till kassan får du betala för din hamburgare och chili chees, men du får bara hamburgaren för dina ost godingar är inte klara. Du går o sätter dig på din plats , snäll som du är, och väntar en liten stund och kanske tar någon tugga från din burgare. Du går sen fram till disken igen och frågar om dina ost godingar är klara. Får svar att det var de , men någon annan har visst redan fått de. Du får vänta en liten stund till. Du väntar medans du gör dina höft övningar och bara efter 5 minuters väntan får du dina ost godingar och får återvända till din ljummen hamburgare. Du tar ut dina ostgodbitar ur påsen o upptäcker att de innehåller ingen ost och är helt tomma inuti. Du tar dina ben, nu mycket vältränade, och går fram till kassan igen för att förklara varför du står där ännu en gång. Den här gången får du träna ca 10 minuter innan du får dina ostgodbitar, vilka innehåller den här gånger även ost. När du då återvänder till din plats märker du att din hamburgare, vilket har legat där i ca en halvtimme, är kall och kanska så äcklig och är inget för dig lägre så du äter dina tre ostgodingar och promenerar till bilen.
RESULTAT: CA 1 timmes träning. KALORIINTAG: En tugga hamburgare och 3 ostgodingar.

MÅLTID 2.

Du har lämnat din hjärna hemma och tagit dig till Max på en lördag med tre barn. Lycka till knäppskalle.
 Du beställer 3 maxboxar och en kyckling delifresh. Den här gånger får du vänta ca 15 minuter . Den här kassörskan är halvblind. Hon har glasögon , men i hopp av att träffa sin drömprins på jobbet har hon inte tagit på de. Hur som helst är det två kunder före dig, men kön rör inte alls på sig. Medans du väntar försöker du jaga dina barn(och lossa att de inte alls är dina så klart, för så ouppfostrade kan knappast dina barn vara) och hålla de i ordning. Du får en hel del motion genom att lyfta upp de o ställa ner de, springa och vifta med armarna. Vilken tur att det inte fanns några kunder efter dig annars hade du nog förlorat din plats i kön. När du då har fått din mat kommer du fram till bordet och nu ska du   fylla på med dricka, springa o hämta servetter, ketchup, salt etc.. när du sen är tillbaka vid titt bord är du så trött så du orkar nappt lyfta din hamburgare, men hungrig som man är måste man ju äta. Men du märker att det som fattas är ju själva hamburgaren för det har du visst aldrig fått. Tillbaka till kassan igen o kräva sin kycklinghamburgare. Du får vänta i ca 10 minuter för din kycklinghamburgare medans din påmfritt förvandlas till gråa , mjuka äckligheter. När du äntligen får din kycklingburgare är du överlycklig och promenerar tillbaka till din bord. Men den här hamburgaren får du inte heller äta för när du tar bort pappret märker du att hamburgaren ser konstig ut och när du tar bort brödet upptäcker du att kycklingen har förvandlats till en fisk. OK en ny promenad tillbaka till kassan väntar igen. Efter ytterligare 5 minuter och en idiotförklaring för kassörskan  la det där är vår Nya kycklingburgare och vi trodde att du ville ha det. Fast det står klart o tydligt kyckling delifresh på kvittot och så långt du vet är kyckling fortfarande kyckling och inte förvandlats till fisk. Eller är det något som den nya regeringen har hittat på efter valet ? Säkert SDs fel.
 ÄNTLIGEN får du din hamburgare och ta din sista promenad tillbaka till bordet . Du äter din hamburgare suppernabbt för barnen är klara redan länge sedan och vill absolut inte sitta kvar längre. Du kastar bort pommfritten för vem vill äta en halvtimme gamla kalla pommes. Du springer efter barnen och vågar inte ens titta på din kvitto för risken finns att även den är fel och då riskerar du en nervös sammanbrott.

RESULTAT: Ca 45 minuters träning  KALORIINTAG: En kyckling delifresch som försvann inom tre minuter o orsakade magknip vilket resulterade att du slapp middagen.







MÅLTID 3.
Eftersom man är nu så tränad så att musklerna är större är Rambos är det svårt o röra på armarna och det är omöjligt o skriva om   måltid nummer tre.
Thakock

Stackare! Beställ pizza nästa gång. =P



sv: Hahah det är helt gratis ;D

~MoonLight Malo~

Ha ha ha... Tur att jag alltid äter Fajitasallad på Max.

Lust att följa varann?



Sv. Tack! :)