H & M FYND

De här har jag köpt ett bra tag sedan. Men det är inte sent o fynda på HM ännu för det pågår rea på deras hemsida just nu. HÄR

GULLIG TRÖJA TILL TESSY, 20 KR



HELLO KITTY TOP TILL JESSICA, 50 KR
FIN KJOL TILL JESSICA, 50 KR



DEN HÄR HELLO KITTY VÄSTEN VAR INTE PÅ REA, DEN KOSTAR 149 KR, MEN JAG HADE FÅTT EN 50 KR RABATT KUPONG NÄR MAN REGISTRERADE SIG PÅ DERAS HEMSIDA SÅ JAG ANVÄNDE DEN. KUNDE JU BARA INTE MOTSTÅ DEN.





DEN HÄR VAR INTE HELLER PÅ REA,   KOSTAR 49:50. Jag brukar nästan aldrig köpa på full pris, men i bland händer det att jag fastnar för något och då blir det handlat trots att det inte är på rea. 


Matilda

Fina saker de får :)

Sara

Å vilka fina fynd. Speciellt avundsjuk är jag på tyllkjolen (precs en sådan jag letar efter, gärna med krona, vingar och trollspö till :) ) Och min Myggan skulle utnämna mig till Veckans poppismamma om jag kom hem med en Hello Kitty-väst i rosa... (hon fick en på loppis i rött för ett tag sedan, men den var inte lika snygg och Hello-kitty-ig)

Måste kanske kila förbi HM på hemvägen från tåget jag sitter på nu. Men jag har ju för bara fem minuter sedan bestämt att jag har köpstopp sedan jag köpt en på tok för dyr tröja till mig själv..funderar men jag har förstås inet köpstopp till Myggan, så då löser det sig kanske. :)

Ha det bra!

Thakock

Tjusigt! =)