INBROTT

Vi har haft inbrott i natt. Tack o lov var det inte huset. Det var  bara släpkärran. Vi orkade inte plocka ut sakerna efter loppiset så det var ju full med diverse filmer , leksaker o kläder. Dock verkar det så att inbrottstjuven har inte tagit något eller kanske de har, men det märks inte .  Vi får se när jag har tagit ut allt om det saknas något.
 När mannen gick ut i morse för att hämta tidningen var släpet öppen. Jag tror att den som gjorde det ville inte stjäla något. De vill  bara jävlas i stället. Skulle de velat o stjäla hade de ju tagit lådan med dvd filmen som innehöll säkert en 50 filmer. Eller mina fina rice saker. Men i stället har de lämnat släpet öppet förmodligen i hopp att det ska regna o förstöra alla saker. 
 Släpet brukar vara dumt, men u när vi för en gångs skull hade saker i har de gjort inbrott. Vilket får mig o tro  att de måste ha vetat att vi har såld på loppis och jag tror att jag vet att vissa häxor är vist syra på oss. Så i helsike barnsligt o göra så, men alla har tyvär inte alla hästar hemma.

Thakock

Men gud så tråkigt! =(

Cecilia tipsar

fy vad onödigt! men skönt att inget har försvunnit iaf. eller ja vad det verkar åtminstone.