PIRAT BÅT LEKSTUGA

Jag har velat o fixa en lekstuga till barnen länge nu, men det har inte blivit av. Vi hade en little -tikes lekstuga(en i plast) till Carmen Ly, men vi sålde den sen när hon växte ur den och vi hade ju då inga mindre barn. Men nu har vi ju två små tjejer till och vem vet kanske är även Sesam en tjej så en lekstuga ska det bli har jag bestämt. Med man vet ju inte hur man ska bygga o fixa en så man blir nöjd. Det finns ju så mycket fantastiska i deer där ute och ska mannen bygga en då måste han ju bygga en som jag blir nöjd med. Och vet ni vad . Jag är inte lätt o tillfredställa... Jag vil ju att lekstugan ska ha allt och då menar jag ALLT. Det ska ha en sovloft, en kök, bord o stolar etc..etc..etc...
 Jag har hittat massor med fina lekstugor på nätet med ännu finare prislappar på. Allt från några tusenlappar tills mer än vad vårat hus är värd..Det är bara o bestämma sig...och mannen att skaffa en bättre jobb förståss. Undrar om Reinfelds plats blir ledigt snart ??

_____________________________________________________________
Har du lite pengar över, si så där 500 000 kronor kan du göra dina barn glada och köpa denna lekstuga till de. Eller till mig ??







Lena Hermansson

Hej, jag heter Lena och är själv en hemmamamma. Vilken fantastiskt fin blogg du har. Och vilken fin "lekstuga". Letar också efter en till grabben som fyller 3 om bara 3 veckor. Finns ju en hel djungel. Vad hittade ni får nått till slut?