NÄR MAN INTE LYSSNAR....

..FÅR MAN LIDA...

  Jag är en av de dumskallarna som aldrig lyssnar vad ens kropp säger. Jag förstår ju vad den säger, men jag vägrar o ta in det.
 Två dagar efter förlossningen storhandlade jag, ba tunga matkassor fulla med matvaror. Sen storbakade jag.. Sen har det ju bara fortsatt..burit Tessy hem från dagis, stor städat, bakat.. ja... bara kört på med full fart med andra ord.
 Jag har ju förstått att det inte är så jätte bra för jag har haft jätte ont överalt, men är man dum så är man.
  Några dagar sedan började jag blöda mer o mer för varje dag som gick  tills det började komma färskt blod i går vilket inte ska vara så bra hade jag hört. Blev lite orolig, men eftersom jag inte har någon feber så kan det inte vara infektion. Gick in på vårdguiden i går och läste att när det blir så då har man lyft för tungt och gjort för mycket helt enkelt och mycket vila ska hjälpa. Så hela gårdagen har jag legat och slösat bort hela dagen. Jag har inte gjort nånting alls faktiskt. Känns ovant.
 Gissa om jag fick utskällning från mannen ? Han har ju sagt hela tiden att jag skulle ta det lugnt, men jag har vägrat så jag får väl skylla mig själv. Har för säkerhets skull ringt barnmorskan som skulle ringa upp mig i eftermiddag så får man höra vad hon säger. Hoppas man inte blir utskälld av henne också..