LYXFRUKOST

MANNEN låvade lyxfrukost till mig i går. Jag i min lilla hjärna föreställde en lyxig frukost på sängen. Jag vaknade..inget..Det doftade definitivt inte kaffe..Jag blundade lite till..inget..Lillemannen började skrika från sin säng..Jag hade fått en bajsblöja till frukost.
 Jag går ner o dukar fram frukosten och mannen kommer o äter med barnen. Jag påminner honom då diskret(OK inte så diskret kanske) att han låvade ju mig lyxfrukosten. Han som redan har hunnit o äta 2 mackor slår sig själv på pannan o säger att vi åker till Sveas o äter då efter vi lämnat småttingarna på dagis. 
 Tror ni jag fck det då ? Nää..Väl framme på Sveas var han inte så hungrig och då kan ju inte jag börja äta storfrukost medans han tittar på. Det går ju inte. Det blev en ostmacka o kaffe för 36 kronor. Lyx ? Nja..Om man jämför med den lyxfrukosten jag fick hemma, bajsblöjan, så är det ju faktiskt en rejäl förbättring..Så jag klagar väl inte..OK litegrann, men jag såg till att han blev ordentligt straffad sen. Två timmar på storrea tog nästan livet av honom...