ENKEL LÅNGPANNEKAKA MED CHOKLADKNAPPAR

  Till söndagsfikat bakade vi en enkel långpannekaka med chokladknappar i. Det är enkelt o göra och alla barnen älskar den. Sen kan man ibland göra den lite lyxigare med vispgrädde o lite bär på. Jessica vill ha strössel på den, hon vill just nu ha strössel på allt. Och Tessy, hon skulle gärna ta ketchup på den för hon tycker att ketchup är det godaste som finns i hela världen. Men vi andra  tycker att det är super äckligt med ketchup på och föredrar ändå vispgrädden.
 
DU BEHÖVER: 100 G BAKMARGARIN
                       4 ÄGG
                       4 DL STRÖSOCKER
                       6 DL VETEMJÖL
                       2 MSK  BAKPULVER
                       2 MSK VANILJSOCKER
                       2 DL MJÖLK
                       2 DL ODENSE CHOKLADKNAPPAR
 
1. Smält bakmargarinet.
2. Vispa äggen med sockret i en skål. Häll i mjölken och den smälta margarinet o blanda
3. Blanda vetemjölen, vaniljsockret och bakpulvret i en annan skål och blandasen ihop sakerna från båda skålen.
4. Blanda sist i chokladknappar.
5. Lägg smeten i en långpanna(kan också göra i muffinsformar om du vill) och baka i 200 grader tills kakan är klar.
Enkelt o gott...
 
 
MAT