INSTA VECKA 45

   Som jag sa så är den här veckan full av alla möjliga aktiviteter och sen ska min mamma komma hit på måndag så det är mycket med annat nu.
Men här kommer förra veckans instabilder i alla fall...
 
Carmen Ly levererade sina jultidningar o packade upp sina premier.
Riktigt fina premier i år igen. I år valde hon en gitarr, iphone högtalare, 2 klockor, hörlurar, tidning Julia prenumeration, biobiljetter, sockervaddsmaskin, presentkort på 500 kr i valfri butik(tror hon kommer o välja HM), DVD filmer + pengar. Så mycket blev det och hon sålde inte ens mycket i år så jag tycker att det jobbet hon gjorde genom att sälja lite jultidningar fick hon väldigt bra betalt.
 

Tokmåndag...
 


Tessy var hos tandläkare och ho var så himla duktig. Inte ett enda pip så hon fick välja kvällsmaten och då blev det pizza..
 

Tisdagsnöje. Real Housewives of Beverly Hills..drama..drama..drama..
 

Plockade ner allt efter Halloweenkalaset och åt upp de sista godisarna o bakverk som var kvar efter kalaset. Är man gottegris så är man..
 

Lillemannen o jag läste kokböcker. Här har vi en blivande kock. Eller ja. Han tyckte att kokböckerna gick o äta i alla fall...
 
 
Köpte några munkar..fick ingen..några småfingarar hann o vara där innan jag han o blinka..Men jag fick ju smylorna i alla fall. Alltid någe..
 

Bestämde mig o byta ut mitt bruna skåp..
 
 
..mot den här skåpet som jag precis målat klart..
 


Sorterade smycken jag fyndade på HM



Sov gott o lääääänge på lördagen..Säkert en 8 timmar. Sånt hände inte ofta..
 
 
Provsmakade den nya risifruttin. Mumma...
 

Lördags Take Away från Farmosa..
 
 
En av loppisfynden.
 
 
Och på söndagen hjälpte jag barnen o packa presenter och fixa fars dags frukost till MANNEN . Sen firade vi Fars Dag och hade en härlig söndag 
 


Så var vår enormt spännande vecka slut...
 
knodden.blogg.se

Det har hänt mkt här :)

Söta dom e. Och skoj att hon fick så mkt från jultidningarna!

Tänkte pröva den risifruttin. Det låter gott :)