IBLAND SKITER DET BARA SIG....

Livet just nu / Permalink / 0


 
     Ja så är det. Hur man än försöker så skiter det sig ibland. Och vet ni vad? Det gör faktiskt inget.
Man kan ju inte lyckas varje gång och ärligt talat hur allvarligt är det om man misslyckas ibland?
OK ibland kan det vara allvar. Som när till exempel min mammas pojkvän sågade av sin finger när han hjälpte till o bygga min mammas frigibod. Ja då kan man väl säga att han misslyckades med att försöka o behålla alla sina 10 fingrar, men frigiboden blev jätte fin så han var glad ändå. Förytom att hans hand fryser nu konstant. Även när det är 30 + grader ute så fryser den. Bara handen alltså för resten av kroppen är kokhet som alla andras i denna sommarvärme. Konstigt det där ... 
 Ibörjan av sommaren tänkte jag att nu..NU ska jag ta upp det där med bloggandet igen. Jag kommer ju ha heeela sommaren LEDIGT så jag kan blogga heeela dagarna. Jag såg fram emot det. Men se där blev det ju inget med det.
Först kom min mamma på besök och då ville jag ju spendera all ledig tid med henne. Sen jobbade mannen extremt mycket och jag gjorde saker med barnen hela dagarna och sen åkte vi til Estland för 9 dagar och när vi kom hem så blev jag genomsjuk och börjar först nu må bättre. Och nu är det bara 11 dagar kvar av min sommarledighet för den 11 augusti börjar skolan igen.
Så där kom o gick den lååånga ledigheten då jag skulle blogga. Men det gör faktiskt inget för vi har haft en underbar sommar. Förutom förkylningen förståss. Vi har gjort massor med barnen  och sen hade vi en rolig semester i Estland . Så det att man inte han o sitta vid datorn under sommaren känns liksom helt OK. 
 
Till top