BULLBUS, SYRENER O LOPPISFYND

  Syrenerna blommar nu och det doftar så gott. Jag klipte ner en massa syrener och satt de i blomvaser både inne o ute. Nu luktar det som en blomsterland överalt.
Det enda nackdelen är att de vissnar så snabbt.
Några tips om hur man får de o hålla längre ? 
 
Ser ni vem som gömmer sig under stolen ??
 
 
 På lördag börjde jag förbereda till vår Stockholmsresa och bakade några kanelbullar till det, men barnen tyckte att de var så goda så de förvann snabbare än jag han o blinka. Kanelbullarna alltså och inte barnen. De blev kvar...ett tag till i alla fall..
Vilken tyr att jag hade en till bakplåt fylld med bullar i ugnen som barnen inte visste om så vi hade något o ta med till Grönan.
 
 
Hann knapt dyka fram bullar o kall mjölk(ett måste till varma bullar tycker jag) när den lilla bulltjuven var redan på plats o fingrade på godbitarna..
 
 
  Vi dricker alltid kall mjölk till varma bullar. Gör ni inte det ?
Hittade en perfekt kanna med 6 tillhörande glas på en liten loppis i Rynninge förra sommaren. Kostade bara 30 kr ihop. Så fina o somriga.
  Familjen jag köpte de av var förresten med Äntligen hemma inte så länge sedan. De bygde en fin altan till de och jag måste säga att det var finare än det verkade på TV.
 Jag var tillbaka på samma loppis när det var kvartersloppis i området och hittade en underbar papperskorg till mina presentpapper. Måste ta mig tiden o besöka de igen någon dag för att hitta nya spännande fynd.
 
 
Efter bullfikat blev det bullbus. Skrattar förresten varje gång på ordet bullfika. Ni som har sett Solsidan(den avsnitten de föder sin första barn) förstår nog mig..
 
 
 
  Vad rolig Jessica ser ut i sin nya peruk. Hon tog inte av den under hela lördagen. Det är en Hannah Montana peruk och jag loppade den för 30 kronor i lördags. 
Det blev förresten många bra fynd på lördag. Nu när kvartersloppisarna har börjat igen så är varje helg som julafton..Ännu en anledning o älska sommar..
 
 
 Nu ska jag ta mig o packa upp allt från gårdagens resa och tvätta helgens loppisfynd.
Förresten vad glad jag är att Madde ska gifta sig nu i helgen och inte förra för vi hade annars fortfarande varit kvar i Stockholm. All denna trafik. Det tog en evighet o komma ur stan. Hur klarar Stockholmare av det ? Varje dag ???!!!!!! Bilar överalt, spårvagnar mitt på gatan , sen poppar några plötsligt upp med sin moped och sen cycklar nägon mellan bilar och sen springer eller powerwalkar finfolket överalt. Man kan bli nervsjuk för mindre.
Jag ska alldrig, alldrig nånsin bosätta mig i Stockholm...ALLDRIG..över min döda kropp..