TÄVLING I SAMARBETE MED PING PONG BARNKLÄDER

Jag har fått möjligheten och ordna en tävling till er i samarbete med PING PONG BARNKLÄDER. Så klart ville jag ju göra det så att ni kan få chansen o vinna en fin produkt till ert barn, barnbarn eller någon annan liten i eran bekantskap

TÄVLINGEN GÅR TILL SÅ HÄR: Välj EN produkt du fastnade för bland de fem som visas här nedan.
                                                 Skriv en kommentar o motivera varför just du skulle vinna. Lämna din email adress och vilken produkt du skulle vilja ha om du skulle vinna. 
                                                 När tävlingen är avslutad på söndag 18:e april klockan 24.00 väljer jag ut en vinnare och tar kontakt med henne/honom på måndag morgon. Vinnarens förnamn och bloggnamn(om den finns) publiceras även på bloggen måndag morgon.
                                                Därefter skickas varan hem till vinnaren av PING PONG BARNKLÄDER.


LÅTER BRA ELLER HUR .
LYCKA TILL NU ALLIHOPPA !!!!!!!


1. FANTASTISK FIN BESTIKSET FÖR BARN(klicka på bilden den är direktlänk till produkten)


2. BARNMUGG(bilden är direktlänk till produkten)



3. MYCKET FIN FLICEOVERALL: VÄLJ MELLAN SVART O ROSA(klickbar bild)









4. BABYBODY(klickbar bild)






5. BABYSKOR(klickbar bild)


Therese

Tack=)

Himmelohelvete

Åh så fina priser!!! Kanske är med och tävlar sen=)



Du anar inte va mkt kritik han gett mig idag..personangrepp o tjofaderittan. Ja sidan är inte proffsig för fem öre..spec inte med en chefsredaktör som inte kan ta att bli ifrågasatt. Vore han proffsig så skulle han ju inte skriva inlägg på sin blogg om mig, förtala mig osv...då skulle han istället kanske svara mig i ett öppet inlägg på BB hur det hela ligger till och inget mer med det. Nu föder han ju en större diskussion istället än vad som är nödvändigt. Nej usch jag bojkottar den sidan känner jag. Finns proffsigare och bättre=)



Ha en bra dag!



KRAM

Himmelohelvete

Ja det blir så fel när han lägger ut det på sin privatablogg och även tjafsar i BB,,men men säger mer om han ;-)



Jag studerar via lernia...genom arbetsförmedlingen. Är väl som komvux dock. Ska försöka läsa in svenska B så jag kan vidareutbilda mig till fritidspedagog sen. Är fritidsledare nu men det finns inga jobb tyvärr inom det. Så jag hoppas på mer jobb sen=)



Gillar din blogg jag så jag slänger till den på bloglovin=)



kram

susy

hehe taack, ja cpar ju ba ;p

Förvirrade Morsan

klart man är med :D jag vill vinna besticken! Plutt har bestämt sig för att plastbestick inte är något att ha längre och ska helst använda våra vuxenbestick. det tycker jag är en mindre bra idé, eftersom skedarna är för stora, gafflarna för vassa/spetsiga och kniven, ja... Så ett eget litet set med bestick som inte är av plast tror jag skulle passa plutt finfint just nu :D

Robina

självklart! det var ju 18 åresfest :)

Diana

Jag skulle vilja ha skorna till en liten kille som precis börjat ta sina stapplande första steg. Det dröjer inte länge förrän den lille huliganen kommer att springa fram och vad skulle då sitta bättre än ett par söt-tuffa dojjor på fötterna?

Jag är stolt "fejk-moster" till det lilla underverkert!

Gun

Vilka fina grejer. Den där muggen plus tallrik och sked har vi köpt till Lilla Mu.:)

emelie

härligt :D

MaDDelicious

tack söta du =) Är allt bra med er? KRAMS!

Johanna

Ja det är nu man är sur för man inte lyckats med bedriften och skaffa sig ungar!!! :(

MyzaaN - Princess Pink

då blir barnen glada om du tar fram studsamattan:D

Veronica - 18år och gravid <3

Jag är gärna med och tävlar om skorna :) Dom är verkligen superfina och jag vet att min lilla älskling skulle passa så bra i dom :) Kram

johannahallbom ;)

jaha okej, gulliga ni är! ;)

sara

Tack :)



Jag vill vara med och tävla och det var svårt att välja present men jag vill ha skorna längst ner.



Presenten kommer vara till min bästa väns andra lilla son som kommer i augusti. Jag flyttade iväg från Sverige precis efter att hennes första lilla prins föddes och ser nu fram emot att få vara mer delaktig i hennes andra knodds uppväxt.

Det här skulle bli en otroligt fin liten present.

alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv. hihi tack så mkt=)



kul med en tävling.. dock kanske inget ja skulle ha nytta av xD

Madeleine

jag skulle vilja ha dessa barn besticken för att om jag skulle vinna skulle jag skicka till mitt underbara gudbarn Abby som bor i Filippinerna. Hon är 2 år och hur söt som helst. Hon skulle nog bli mycket glad om hon fick dem :D

Renee

Oh jag blev helt förälskad i babybodyn, en body som det står älskling på, ingen kan undgå att förstå att jag älskar mitt tredje barnbarn som kommer i juli.

Dolly

vilka söta

attis

Hejsan svejsan. Då jag inte har småbarn längre lämnar jag min plats i tävlingen till någon som har det. Visst tusan var det en bra käära. hahahahahaa.

Ha det gott.

Kramen

Pernilla

Tack så mycket =)



Ha en fortsatt bra dag!!

Emina

SV: Tack så mycket. Den är köpt på H&M :D

Linda - ndaiL

Ja, det är underbart!

ECVADOR

skooojigt värre :D

Girly

Lilla Gramse växer så det knakar snart han annat än välling får smaka.



Då blir det drycker av alla dess slag

Så klart han då en barnmugg måste ha!!!



Vill ha nr 2 barnmuggen.

Puss & Kram Girly

Sofie-Amor vincit omnia

synt att man inte har barn ;)

Lee

Om jag vann skulle jag vilja ha bodyn :)

För att Mira skulle bli såå söt i den :D

Amanda

Jättefina priser. Vi vill såklart vara med och tävla. Vi skulle vilja vinna den fina muggen till våran lille kille. han har ju varit sjukl sen han föddes och varken äter eller dricker själv ännu. Men med en sån där fin mugg kan han väl knappast motstå tänker jag. ;)



Hoppas på tur!

Cecilia

Jag skulle vilja vinna den coola barnmuggen med den mysiga loggan! Har tjuvkikat på den innan och tycker att den är så söt. Anledningen till att jag håller tummarna så hårt är att min lilla tjej kommer få en barnmugg som är mindre praktisk (utan handtag) och mindre snygg (med loggan av sin pappas favoritlag) om jag inte på något sätt lyckas trolla in den här läckra barnmuggen i hemmet! Så snälla hjälp mig.. ;)

Jessica

Klart att jag är med och tävlar :)



Jag hade velat vinna de söta skorna, nr 5, till mina lilla systerson som just börjat ta sina första steg. De skulle sitta fint på honom :)

Kram !

maskemamma

Så flott konkurranse! Om jeg skulle vinne vil jeg gjerne ha bestikket! Lille Prinsessa skal snart lære seg å spise selv, da hadde det kommet godt med.



:)

Isabel

Åh, jag skulle så gärna vilja vinna detta och isåfall vinna pris nr 4: bodyn det står älskling på. Mitt första barn kommer nu i juli och det skulle vara så mysigt att få klä på min nyfödda bebis just en sådan body för den var verkligen urgullig! :) Jag hoppas verkligen!

Min emailadress har du där uppe. Tack för tipset om denna tävling! :)

En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag blev överförtjust i babyskorna och skulle gärna vinna ett par sådana till min väninnas lilla kille. Jag har tipsat om tävlingen här



http://molnboanna.blogg.se/2010/april/barnprodukt.html



Hoppas på tur i din tävling

Linda

jag bara älskar nr 3. den svarta alfons fleece overallen! den vill jag hemskt härna vinna i stl: 50 till vårtlilla pyre i magen. vill vinna eftersom vi börjar ha lite panik över att fortfarande inte köpt något till bebis. min rädsla för att något ska hända har tagit över men nu måste det bli ändring på den saken !!



ha det fint!

evamar

Länge sen sist! Kul att vara här igen. Har haft det lite stressigt på sistone och knappt hunnit vara runt på några bloggar alls. Hoppas att allt är bra!



Jag är gärna med och tävlar och har såklart också länkat hos mig:



http://evamar.blogg.se/2010/april/fem-vinster-18-april.html



Om jag har turen att vinna önskar jag mig bodyn, som vore en fin present till en favvokille, som har jordens härligaste skratt. Finns det nåt sötare och mer smittsamt än bebisskratt?

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen

Hej!

Jag är med och tävlar :)



Om jag vann då skulle jag köpa en sån där sovbabypåse och ett par söta strumpor från lundmyr till bebisen i magen som en present så därför tycker jag att jag borde få vinna det och för att jag har hört att sovpåsen är jättevarm osv och eftersom jag ska få ett höstbarn så blire nog kallt i höst :)

johanna-sofia

Jag skulle vilja vinna babybodyn till min killes systerdotter Lilly <3

Kram Johanna-Sofia

Linda

Vinn absolut vara med och tävla om de underbara babyskorna, och dom hoppas jag vinna till min sessa för att vi har så fruktansvärt golvkallt så hennes små fossingar allt som oftast är som två isbitar. Dom här skulle därför vara toppen



Länkar det gör jag här



http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-en-barnbaby-produkt.html



Kram Linda

Philippa - mamma till Therese

åh, vår lilla Therese skulle bli så fin i en sådan body, hon är ju min underbara lilla älskling och det vill jag visa hela världen.

Kristin

Jätte fina kläder! Om jag vann skulle jag allra helst vilja ha en fleeceoverall, grå, i st 86. Denna skulle jag ge till min underbara guddotter som varit sjuk med RS-virus men som nu blivit bättre!

mart

hej! jag gillar nummer fyra. bodyn. min bästa kompis har precis fått sitt första barn och jag har inte sett bebisen pga långt avstånd dit. men skulle gärna vilja skicka denna till bebben. :)

Annica

Hejsan! Skulle vilja vinna nummer 5 till min kompis som har ett barn på 5 månader. fast storleken ska vara i 6-12 månader så bebisen har något att växa i. :D



vill vinna till min vän helt enkelt, vara extra snäll mot en sådan söt dotter hon har! (;

mathilda

jag har nyss fått reda på att jag ska få en lillebror och efter att varit det ända barnet i så många år är det lite svårt att fatta att jag läntligen ska få ett syskon

jag skulle bli så glad om jag fick klä på han den jätte söta babybodyn när han kommer ut



att jag snart kan säga att har en lillebror gör mig så glad så jag nästan gråter



ha en fortsatt trevlig dag

kramar mathilda

till Cecilia

sv. tack att du vill vara med

Ellinor S

Jag fick för en dryg månad sedan veta att min närmsta vän är gravid. Hon är 19 år och har bara en deltidsantsällning på ICA. Hennes fästman (pappan) har mitt upp i allt lämnat henne och hon bor med sin farmor just nu. Jag har bestämt mig för att delta i så många tävlingar jag kan som har vinster för barn och bebisar. Jag vill verkligen få möjligheten att ge henne något, som en liten tröst. Hon förtjänar det verkligen! Jag skulle verkligen inte ta chanserna från andra med barn eller gravida utan en anledning. Jag vill verkligen göra något för henne, litet som stort. Som en liiiiten hjälp på traven även om det kanske inte hjälper så mycket. Tack för chansen!



Jag skulle gärna vilja vinna 2. BARNMUGG. Den känns så personlig!



Har även länkat till din tävling :)

http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/till-barnen-18-april.html

Marie

Klart min lilla Sötnos till tjej måste ha en sån fin mugg :)

Länk: http://happymy.blogg.se/2010/april/barnprodukt.html

care69

Jag är med!



Skulle vilja vinna den snygga rosa overallen i stl. 62 till min jobbarkompis som får en liten flicka i sommar.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/04/18-april-vinn-valfri-vara-ping-pong.html

MammaTessan

Jag är gärna med och tävlar om nr Barnmugg.

Jag borde vinna för min sötnos skulle behöva en sötnosmugg. =)

sv. linda

sv. roligt att du vill vara med

Tova - med ny blogg

Åh, jag skulle välja den ursöta bodyn :) Min lillkille har ju redan hunnit bli 3 månader och växer som bara den - kanske var man lite dum som trodde han skulle ha storlek 56 för alltid, haha :)

Så lite nya plagg till garderoben behövs definitivt!

Hoppas du får en skön fredag!

Agnes

Jag vill jättegärna vara med och tävla! Om jag vann skulle jag välja Fleeceoverallen i rosa – såå söt! Tre utav mina närmaste vänner väntar barn så det kommer bli mycket presenter som ska inhandlas. Därför vore det jättekul att vinna lite fina kläder tills dom kläcks :)



Länk: http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/04/18-april-barnprodukt.html



Håller tummarna!

Kram Agnes

Love and be proud

Jag deltar gärna, om jag vann skulle jag välja muggen..varför? Senaste veckan har vår son (10mån) slängt och tagit sönder två stycken när han har ätit sin lunch! ;)

Geshiia - mamma till två pojkar

Jag vill vara med! Om jag vinner skulle jag vilja vinna 1. FANTASTISK FIN BESTIKSET FÖR BARN



varför? Jo våran grabb har ju börjat äta själv med bestik men vi har inga bra barnbestik så detta skulle vara toppen att vinna till honom. :)

Josefine- mamma till Olivia

Klart man vill vara med och tävla. Skorna skulle vara pefekt för lilla Olivia som hela tiden ska stå och nu börjar smått mer och mer gå längst möbler. Hon vill också mer testa på att gå medan vi håller hennes händer. :)

liindblaads

Nu e det dags igen! veckans blogg r i gång så vad väntar du på anmäl dig nu du med :)



http://liindblaads.blogg.se/2010/april/veckans-blogg.html

Stina

Jag skulle så gärna vilja vinna muggen till vår dotter! Hon har börjat att hjälpa till med en sked när hon äter och detta är förmodligen nästa steg!



Min motivering är helt enklt att jag hade blivit sååå glad!!!



Stor kram Stina

Erica

Om jag vann önskar jag mig babybodyn i st 70 så att jag skule kunna göra en av mina vänner glad! Min son är för stor och hon bor långt borta och jag vet att hennes lilla tös skulel bli snygg i den!

Annika

Hej. Jag är jättegärna med o tävlar om en grå Alfonsoverall (tycker den ser grå ut iaf;)). Denna önskar jag i stl 86 då jag tror att den kommer sitta perfekt på min Lurvas (Rasmus heter han egentligen) i höst. Eftersom vi har fått väldigt mkt utgifter o grejjer nu så försöker jag se framåt, skaffa saker som vi kommer behöva längre fram - för att på så vis hålla utgifterna borta :) Smart va? :)

Får väl se hur det går, lägger hoppet i dina händer nu....



Har länkat här:

http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/pingpongbarnklader-184-livetivillavillerkul.html



Kram Annika

[email protected]

ANKI

jag vill gärna vinna den ROSA fleeceoverallen i storl. 86 till en söt liten tjej som föddes tidigt o liten liten liten men som nu växer så de knakar!!!

alexandra

jag vill gärna vinna besticken, för min dotter gillar riktiga bestick bättre än plastbesticken.. så de hade varit perfekta nu.



jag har även länkat här:

http://axdal.se/bestick/

Tanja

Hej

har en tävling uppe där du själv väljer pris!

Tävla här: http://misshute.blogspot.com/2011/05/tavling.html

organic essential oils

Very interesting points you have noted , regards for
putting up. "The biggest fool may come out with a bit of sense when you least expect it." by Eden Phillpotts.

site

Smiley sexe video mature baisee

dewalt nail gun

hello!,I like your writing very much! share we keep in touch extra about your article on AOL?
I require an expert on this house to solve my problem.
May be that's you! Having a look ahead to see you.

source

Xxl video gratuit video cul cougar

film porno gratuit

Grosses femmes porno put it in a love song

Georgiana

It's remarkable to visit this site and reading the views of all colleagues regarding this post, while I am also eager of getting experience.

how to lose weight

This paragraph is truly a pleasant one it assists new
internet viewers, who are wishing for blogging.

film x

Ejaculation wiki evil angel anal

www.Phnxtech.com

Salopes x video porno gratuite en ligne

video sexe streaming

Videos sexe black site porno tv

how to lose weight

This post is invaluable. How can I find out more?